نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آسیاب تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
  • آنالیز آماری تحلیل فنوتیپی باروری در گله های گاو شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 149-162]
  • آویشن اثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی و یا آویشن بر خصوصیات کیفی گوشت بره‌های پرورای گوسفند سنجابی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 103-121]
  • آویشن شیرازی اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر فرآسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای در جیره‌های حاوی منابع مختلف نشاسته و چربی با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 37-58]

ا

  • اجزای واریانس تجزیه ژنتیکی صفت تعداد بره شیرگیری شده در هر زایش با استفاده از مدل تابعیت تصادفی بی اسپلاین در گوسفند لری بختیاری [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 151-168]
  • ارزش تغذیه‌ای بررسی ارزش تغذیه‌ای بقایای ماش (Vigna radiate) عمل‌آوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-20]
  • اسید لینولئیک مزدوج تاثیر تغذیه اسید لینولئیک مزدوج بر تست تحمل گلوکز و تغییرات گلوکز خون گاوهای هلشتاین [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 39-57]
  • اسیدهای چرب اثر استفاده از سطوح مختلف پودر لیموترش و موننسین بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره، تخمیر شکمبه‌ای و متابولیت‌های خونی در قوچ ماکویی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 53-69]
  • اسیدهای چرب کوتاه زنجیر مقایسه‌ بین ارزش تغذیه‌ای لئوکانا (Leucana Leucocephala) دو فصل زمستان و تابستان با یکدیگر و با علوفه‌یونجه با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 59-76]
  • اسید هیدروبرومیک بررسی ارزش تغذیه‌ای بقایای ماش (Vigna radiate) عمل‌آوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-20]
  • اقلیم نیمه خشک ایران تأثیر سن هنگام اولین زایش بر صفات فاصله گوساله زایی و طول دوره خشکی گاوهای شیری هلشتاین در اقلیم نیمه خشک ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-176]
  • اکوسیستم شکمبه جمعیت پروتوزوآیی و تولید پروتئین میکروبی در گوسفندان تغذیه شده با دانه گلرنگ مایکروویو شده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 19-36]
  • انتخاب ژنومی تاثیر وراثت پذیری و تعداد جایگاه صفات کمی بر میزان صحت برآورد ارزش اصلاحی ژنومی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 111-124]
  • اندازه ذرات پاسخ‌های عملکردی گاوهای شیرده هلشتاین تغذیه شده با جیره‌های با اندازه ذرات متفاوت علوفه یونجه خشک [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 77-94]
  • اندازه‌های ظاهری بدن پیش‌بینی صفات لاشه از اندازه‌های بدن با استفاده از روش‌های رگرسیون خطی و شبکه‌ی عصبی مصنوعی در گوسفند لری‌بختیاری [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 1-20]

ب

  • بازده تولیدمثلی تاثیر مکمل نمودن جیره فلاشینگ میشهای نژاد شال با روغن ماهی بر بازده تولیدمثلی پس از تلقیح مصنوعی به روش لاپاراسکوپی در فصل تولیدمثل [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 59-84]
  • بازده نیتروژن اثر مقادیر مختلف پروتئین و نسبت های مختلف ذرت سیلو شده و علوفه یونجه بر تولید شیر و نیتروژن دفعی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 117-132]
  • بی اسپلاین تجزیه ژنتیکی صفت تعداد بره شیرگیری شده در هر زایش با استفاده از مدل تابعیت تصادفی بی اسپلاین در گوسفند لری بختیاری [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 151-168]
  • بتاآگونیست زیلپاترول هیدروکلراید اثر روش مصرف بتا آگونیست زیلپاترول هیدرو کلرید و سطح پروتئین جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های نر پرواری لری-بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 21-33]
  • بخش پروتئینی متوسط التجزیه اثر دانه سویای برشته در مقایسه با کنجاله سویای لیگنوسولفاته بر عملکرد گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 95-116]
  • بره های نر اثر روش مصرف بتا آگونیست زیلپاترول هیدرو کلرید و سطح پروتئین جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های نر پرواری لری-بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 21-33]
  • بز پرواری تغذیه سیلوی تفاله دانه انار بر متابولیت های خونی، صفات لاشه و عملکرد تولیدی بزغاله های پرواری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 77-91]
  • بقایای ماش بررسی ارزش تغذیه‌ای بقایای ماش (Vigna radiate) عمل‌آوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-20]
  • بیوتین اثرات شیر حاوی تخم‌مرغ و بیوتین بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، فریتین، IgG و قابلیت هضم گوساله‌های هلشتاین [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]

پ

  • پارامترهای بیوشیمیایی تاثیر کادمیوم بر عملکرد و برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون بره های نر مهربان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 127-143]
  • پراکسید هیدروژن بررسی ارزش تغذیه‌ای بقایای ماش (Vigna radiate) عمل‌آوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-20]
  • پیرامون زایش اثرات خورانیدن کروم آلی در اواخر آبستنی بر عملکرد و فراسنجه‌های خون میش‌های دوقلو آبستن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]
  • پرتو الکترون بررسی ارزش تغذیه‌ای بقایای ماش (Vigna radiate) عمل‌آوری شده با پرتو الکترون، پراکسید هیدروژن و اسید هیدروبرومیک با استفاده از فن تولید گاز و روش کشت بسته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-20]
  • پروبیوتیک اثر استفاده از پروبیوتیک تجاری پری‌مالاک بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضلۀ Biceps femoris بزغاله‌های مرخز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 145-168]
  • پروتوزوآ جمعیت پروتوزوآیی و تولید پروتئین میکروبی در گوسفندان تغذیه شده با دانه گلرنگ مایکروویو شده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 19-36]
  • پروتئین اثر روش مصرف بتا آگونیست زیلپاترول هیدرو کلرید و سطح پروتئین جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های نر پرواری لری-بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 21-33]
  • پروتئین غیرقابل تجزیه در شکمبه اثر دانه سویای برشته در مقایسه با کنجاله سویای لیگنوسولفاته بر عملکرد گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 95-116]
  • پروتئین میکروبی جمعیت پروتوزوآیی و تولید پروتئین میکروبی در گوسفندان تغذیه شده با دانه گلرنگ مایکروویو شده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 19-36]
  • پیش‌بینی پیش‌بینی صفات لاشه از اندازه‌های بدن با استفاده از روش‌های رگرسیون خطی و شبکه‌ی عصبی مصنوعی در گوسفند لری‌بختیاری [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 1-20]

ت

  • تابعیت تصادفی تجزیه ژنتیکی صفت تعداد بره شیرگیری شده در هر زایش با استفاده از مدل تابعیت تصادفی بی اسپلاین در گوسفند لری بختیاری [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 151-168]
  • تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
  • تحلیل مولفه اصلی بررسی ارتباط بین فاصله گوساله‌زایی با صفات اقتصادی گاوهای شیری در تلقیح‌های مختلف با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 169-188]
  • تخمیر مقایسه‌ بین ارزش تغذیه‌ای لئوکانا (Leucana Leucocephala) دو فصل زمستان و تابستان با یکدیگر و با علوفه‌یونجه با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 59-76]
  • تخم‌مرغ اثرات شیر حاوی تخم‌مرغ و بیوتین بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، فریتین، IgG و قابلیت هضم گوساله‌های هلشتاین [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
  • ترکیب اسیدهای چرب اثر استفاده از پروبیوتیک تجاری پری‌مالاک بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضلۀ Biceps femoris بزغاله‌های مرخز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 145-168]
  • ترکیب شیمیایی گوشت اثر استفاده از پروبیوتیک تجاری پری‌مالاک بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضلۀ Biceps femoris بزغاله‌های مرخز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 145-168]
  • تست تحمل گلوکز" تاثیر تغذیه اسید لینولئیک مزدوج بر تست تحمل گلوکز و تغییرات گلوکز خون گاوهای هلشتاین [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 39-57]
  • تعداد بره شیرگیری شده تجزیه ژنتیکی صفت تعداد بره شیرگیری شده در هر زایش با استفاده از مدل تابعیت تصادفی بی اسپلاین در گوسفند لری بختیاری [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 151-168]
  • تغییرات فصلی ارزیابی تغییرات فصلی بر ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین تغذیه شده با دانه کتان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 85-102]
  • تفاله دانه انار تغذیه سیلوی تفاله دانه انار بر متابولیت های خونی، صفات لاشه و عملکرد تولیدی بزغاله های پرواری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 77-91]
  • تفاله گوجه فرنگی بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ مخلوط ذرت علوفه ای و سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 71-86]
  • تلیسه هلشتاین پاسخ گاوهای هلشتاین چندبار زایش کرده در دوره انتقال به سطح کربوهیدرات غیر الیافی در جیره هایی با انرژی پایین روی تولید و ترکیب شیر و متابولیت‌ها و هورمون‌های پلاسما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 17-40]
  • تلقیح لاپاراسکوپیک تاثیر مکمل نمودن جیره فلاشینگ میشهای نژاد شال با روغن ماهی بر بازده تولیدمثلی پس از تلقیح مصنوعی به روش لاپاراسکوپی در فصل تولیدمثل [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 59-84]
  • تولید شیر بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ مخلوط ذرت علوفه ای و سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 71-86]
  • تولید شیر پاسخ گاوهای هلشتاین چندبار زایش کرده در دوره انتقال به سطح کربوهیدرات غیر الیافی در جیره هایی با انرژی پایین روی تولید و ترکیب شیر و متابولیت‌ها و هورمون‌های پلاسما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 17-40]
  • تولید شیر اثر مقادیر مختلف پروتئین و نسبت های مختلف ذرت سیلو شده و علوفه یونجه بر تولید شیر و نیتروژن دفعی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 117-132]
  • تولید شیر بررسی چندشکلی اینترون دوم ژن پرولاکتین و ارتباط آن با تولید شیر در گوسفند کردی شیروان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 21-37]
  • تولید گاز مقایسه‌ بین ارزش تغذیه‌ای لئوکانا (Leucana Leucocephala) دو فصل زمستان و تابستان با یکدیگر و با علوفه‌یونجه با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 59-76]

ث

  • ثبت خودکار طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه ثبت خودکار فعالیت جویدن برای شناخت رفتار مصرف خوراک، نشخوار و فعالیت جویدن گاو شیری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 59-76]

ج

  • جایگاه صفات کمی تاثیر وراثت پذیری و تعداد جایگاه صفات کمی بر میزان صحت برآورد ارزش اصلاحی ژنومی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 111-124]
  • جیره فلاشینگ تاثیر مکمل نمودن جیره فلاشینگ میشهای نژاد شال با روغن ماهی بر بازده تولیدمثلی پس از تلقیح مصنوعی به روش لاپاراسکوپی در فصل تولیدمثل [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 59-84]

چ

  • چربی شیر اثر افزودن ساکارز و دانه آفتابگردان به جیره بر عملکرد شیردهی و الگوی تخمیر شکمبه در گاوهای شیری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 123-143]

ح

  • حداکثردرستنمایی محدود شده برآورد پسروی ناشی از هم‌خونی در صفات مرتبط با رشد در بزغاله‌های مرخز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 133-150]
  • حداکثر درستنمایی محدود شده تحلیل ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی اولین دوره شیردهی گاوهای هلشتاین اقلیم خشک بیابانی ایران با استفاده از مدل دام چند صفتی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 189-206]

خ

  • خصوصیات لاشه اثر روش مصرف بتا آگونیست زیلپاترول هیدرو کلرید و سطح پروتئین جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های نر پرواری لری-بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 21-33]
  • خصوصیات لاشه پیش‌بینی صفات لاشه از اندازه‌های بدن با استفاده از روش‌های رگرسیون خطی و شبکه‌ی عصبی مصنوعی در گوسفند لری‌بختیاری [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 1-20]

د

  • دانه آفتابگردان اثر افزودن ساکارز و دانه آفتابگردان به جیره بر عملکرد شیردهی و الگوی تخمیر شکمبه در گاوهای شیری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 123-143]
  • دانه جو تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
  • دانه کتان ارزیابی تغییرات فصلی بر ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین تغذیه شده با دانه کتان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 85-102]
  • دانه گلرنگ جمعیت پروتوزوآیی و تولید پروتئین میکروبی در گوسفندان تغذیه شده با دانه گلرنگ مایکروویو شده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 19-36]
  • دوره انتقال پاسخ گاوهای هلشتاین چندبار زایش کرده در دوره انتقال به سطح کربوهیدرات غیر الیافی در جیره هایی با انرژی پایین روی تولید و ترکیب شیر و متابولیت‌ها و هورمون‌های پلاسما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 17-40]
  • دوره انتقال تاثیر تغذیه اسید لینولئیک مزدوج بر تست تحمل گلوکز و تغییرات گلوکز خون گاوهای هلشتاین [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 39-57]

ر

  • رنگ سنجی اثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی و یا آویشن بر خصوصیات کیفی گوشت بره‌های پرورای گوسفند سنجابی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 103-121]
  • روغن ماهی تاثیر مکمل نمودن جیره فلاشینگ میشهای نژاد شال با روغن ماهی بر بازده تولیدمثلی پس از تلقیح مصنوعی به روش لاپاراسکوپی در فصل تولیدمثل [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 59-84]
  • روند ژنتیکی ارزیابی ژنتیکی صفت وزن کرک در بز کرکی خراسان جنوبی با استفاده از آمار بیزی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 41-58]

ژ

  • ژن پرولاکتین بررسی چندشکلی اینترون دوم ژن پرولاکتین و ارتباط آن با تولید شیر در گوسفند کردی شیروان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 21-37]

س

  • ساکارز اثر افزودن ساکارز و دانه آفتابگردان به جیره بر عملکرد شیردهی و الگوی تخمیر شکمبه در گاوهای شیری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 123-143]
  • سیلاژ بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ مخلوط ذرت علوفه ای و سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 71-86]
  • سمیت کادمیوم تاثیر کادمیوم بر عملکرد و برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون بره های نر مهربان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 127-143]
  • سن هنگام اولین زایش تأثیر سن هنگام اولین زایش بر صفات فاصله گوساله زایی و طول دوره خشکی گاوهای شیری هلشتاین در اقلیم نیمه خشک ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-176]

ش

  • شاخص انتخاب محدود تحلیل چند متغیره همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 145-161]
  • شبکه عصبی مصنوعی مقایسه مدل های مختلف رشد و شبکه عصبی مصنوعی در برازش منحنی رشد در گوسفند لری‌بختیاری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 125-148]
  • شبکه‌ی عصبی مصنوعی بررسی ارتباط بین فاصله گوساله‌زایی با صفات اقتصادی گاوهای شیری در تلقیح‌های مختلف با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 169-188]
  • شبکه‌ی عصبی‌ مصنوعی پیش‌بینی صفات لاشه از اندازه‌های بدن با استفاده از روش‌های رگرسیون خطی و شبکه‌ی عصبی مصنوعی در گوسفند لری‌بختیاری [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 1-20]
  • شبیه سازی تاثیر وراثت پذیری و تعداد جایگاه صفات کمی بر میزان صحت برآورد ارزش اصلاحی ژنومی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 111-124]
  • شتر بومی ایران تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه D-loop در شترهای تک کوهان و دوکوهان ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 93-110]
  • شیر اثرات شیر حاوی تخم‌مرغ و بیوتین بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، فریتین، IgG و قابلیت هضم گوساله‌های هلشتاین [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]

ص

  • صفات ترکیبی تحلیل چند متغیره همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 145-161]
  • صفات تولیدی تحلیل ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی اولین دوره شیردهی گاوهای هلشتاین اقلیم خشک بیابانی ایران با استفاده از مدل دام چند صفتی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 189-206]
  • صفات تولیدمثلی تحلیل ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی اولین دوره شیردهی گاوهای هلشتاین اقلیم خشک بیابانی ایران با استفاده از مدل دام چند صفتی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 189-206]
  • صفات تولید مثلی تحلیل فنوتیپی باروری در گله های گاو شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 149-162]
  • صفات لاشه تغذیه سیلوی تفاله دانه انار بر متابولیت های خونی، صفات لاشه و عملکرد تولیدی بزغاله های پرواری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 77-91]

ض

  • ضریب اطلاعات بیشین بررسی ارتباط بین فاصله گوساله‌زایی با صفات اقتصادی گاوهای شیری در تلقیح‌های مختلف با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 169-188]

ط

  • طول دوره خشکی تأثیر سن هنگام اولین زایش بر صفات فاصله گوساله زایی و طول دوره خشکی گاوهای شیری هلشتاین در اقلیم نیمه خشک ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-176]

ع

  • عامل پارتیشنینگ مقایسه‌ بین ارزش تغذیه‌ای لئوکانا (Leucana Leucocephala) دو فصل زمستان و تابستان با یکدیگر و با علوفه‌یونجه با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 59-76]
  • علوفه یونجه پاسخ‌های عملکردی گاوهای شیرده هلشتاین تغذیه شده با جیره‌های با اندازه ذرات متفاوت علوفه یونجه خشک [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 77-94]
  • عملکرد تغذیه سیلوی تفاله دانه انار بر متابولیت های خونی، صفات لاشه و عملکرد تولیدی بزغاله های پرواری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 77-91]
  • عملکرد رشد اثر روش مصرف بتا آگونیست زیلپاترول هیدرو کلرید و سطح پروتئین جیره بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی بره‌های نر پرواری لری-بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 21-33]

ف

  • فاصله گوساله زایی تأثیر سن هنگام اولین زایش بر صفات فاصله گوساله زایی و طول دوره خشکی گاوهای شیری هلشتاین در اقلیم نیمه خشک ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-176]
  • فاصله‌ی گوساله‌زایی بررسی ارتباط بین فاصله گوساله‌زایی با صفات اقتصادی گاوهای شیری در تلقیح‌های مختلف با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 169-188]
  • فراسنجه های خونی بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ مخلوط ذرت علوفه ای و سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 71-86]
  • فراوری سویا اثر دانه سویای برشته در مقایسه با کنجاله سویای لیگنوسولفاته بر عملکرد گاوهای هلشتاین شیرده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 95-116]
  • فیستولا اثر استفاده از سطوح مختلف پودر لیموترش و موننسین بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره، تخمیر شکمبه‌ای و متابولیت‌های خونی در قوچ ماکویی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 53-69]
  • فعالیت جویدن طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه ثبت خودکار فعالیت جویدن برای شناخت رفتار مصرف خوراک، نشخوار و فعالیت جویدن گاو شیری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 59-76]
  • فیلوژنی تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه D-loop در شترهای تک کوهان و دوکوهان ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 93-110]

ق

  • قابلیت هضم مقایسه‌ بین ارزش تغذیه‌ای لئوکانا (Leucana Leucocephala) دو فصل زمستان و تابستان با یکدیگر و با علوفه‌یونجه با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 59-76]

ک

  • کروم آلی اثرات خورانیدن کروم آلی در اواخر آبستنی بر عملکرد و فراسنجه‌های خون میش‌های دوقلو آبستن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]
  • کیفیت گوشت اثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی و یا آویشن بر خصوصیات کیفی گوشت بره‌های پرورای گوسفند سنجابی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 103-121]
  • کلمات کلیدی: بز کرکی خراسان جنوبی ارزیابی ژنتیکی صفت وزن کرک در بز کرکی خراسان جنوبی با استفاده از آمار بیزی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 41-58]
  • کینتیک تولید گاز اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر فرآسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای در جیره‌های حاوی منابع مختلف نشاسته و چربی با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 37-58]

گ

  • گاو تازه زا ارزیابی وضعیت تغذیه ای گاوهای تازه زا با آزمون پروفیل متابولیتهای خونی در فصل تابستان [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]
  • گاوداری ارزیابی وضعیت تغذیه ای گاوهای تازه زا با آزمون پروفیل متابولیتهای خونی در فصل تابستان [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]
  • گاو شیری اثر افزودن ساکارز و دانه آفتابگردان به جیره بر عملکرد شیردهی و الگوی تخمیر شکمبه در گاوهای شیری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 123-143]
  • گاو شیری تحلیل چند متغیره همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 145-161]
  • گاو شیری طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه ثبت خودکار فعالیت جویدن برای شناخت رفتار مصرف خوراک، نشخوار و فعالیت جویدن گاو شیری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 59-76]
  • گاو شیری پاسخ‌های عملکردی گاوهای شیرده هلشتاین تغذیه شده با جیره‌های با اندازه ذرات متفاوت علوفه یونجه خشک [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 77-94]
  • گاو شیری اثر مقادیر مختلف پروتئین و نسبت های مختلف ذرت سیلو شده و علوفه یونجه بر تولید شیر و نیتروژن دفعی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 117-132]
  • گاو شیری ارزیابی تغییرات فصلی بر ترکیب و تولید شیر گاوهای هلشتاین تغذیه شده با دانه کتان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 85-102]
  • گاو غیر شیرده تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
  • گاو هلشتاین بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ مخلوط ذرت علوفه ای و سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 71-86]
  • گاو هلشتاین تحلیل فنوتیپی باروری در گله های گاو شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 149-162]
  • گاو هلشتاین ایران تحلیل ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی اولین دوره شیردهی گاوهای هلشتاین اقلیم خشک بیابانی ایران با استفاده از مدل دام چند صفتی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 189-206]
  • گیرنده هورمون رشد بررسی ارتباط چند شکلی ژنهای لپتین و گیرنده هورمون رشد با کیفیت منی گاو هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 169-184]
  • گلوکز تاثیر تغذیه اسید لینولئیک مزدوج بر تست تحمل گلوکز و تغییرات گلوکز خون گاوهای هلشتاین [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 39-57]
  • گوساله هلشتاین اثرات شیر حاوی تخم‌مرغ و بیوتین بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، فریتین، IgG و قابلیت هضم گوساله‌های هلشتاین [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
  • گوسفند بررسی چندشکلی اینترون دوم ژن پرولاکتین و ارتباط آن با تولید شیر در گوسفند کردی شیروان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 21-37]
  • گوسفند تاثیر کادمیوم بر عملکرد و برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون بره های نر مهربان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 127-143]
  • گوسفند سنجابی اثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی و یا آویشن بر خصوصیات کیفی گوشت بره‌های پرورای گوسفند سنجابی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 103-121]
  • گوسفند لری‌بختیاری مقایسه مدل های مختلف رشد و شبکه عصبی مصنوعی در برازش منحنی رشد در گوسفند لری‌بختیاری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 125-148]
  • گوسفند لری‌بختیاری پیش‌بینی صفات لاشه از اندازه‌های بدن با استفاده از روش‌های رگرسیون خطی و شبکه‌ی عصبی مصنوعی در گوسفند لری‌بختیاری [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 1-20]

ل

  • لپتین بررسی ارتباط چند شکلی ژنهای لپتین و گیرنده هورمون رشد با کیفیت منی گاو هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 169-184]

م

  • مایکروویو جمعیت پروتوزوآیی و تولید پروتئین میکروبی در گوسفندان تغذیه شده با دانه گلرنگ مایکروویو شده [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 19-36]
  • متابولیت های خونی ارزیابی وضعیت تغذیه ای گاوهای تازه زا با آزمون پروفیل متابولیتهای خونی در فصل تابستان [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]
  • میتوکندری تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه D-loop در شترهای تک کوهان و دوکوهان ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 93-110]
  • مدل حیوانی تحلیل چند متغیره همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 145-161]
  • مدل دام چندصفتی تحلیل ژنتیکی صفات تولیدی و تولیدمثلی اولین دوره شیردهی گاوهای هلشتاین اقلیم خشک بیابانی ایران با استفاده از مدل دام چند صفتی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 189-206]
  • مدل رشد مقایسه مدل های مختلف رشد و شبکه عصبی مصنوعی در برازش منحنی رشد در گوسفند لری‌بختیاری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 125-148]
  • میش تاثیر مکمل نمودن جیره فلاشینگ میشهای نژاد شال با روغن ماهی بر بازده تولیدمثلی پس از تلقیح مصنوعی به روش لاپاراسکوپی در فصل تولیدمثل [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 59-84]
  • میش دوقلو آبستن اثرات خورانیدن کروم آلی در اواخر آبستنی بر عملکرد و فراسنجه‌های خون میش‌های دوقلو آبستن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 35-52]
  • مقدار پروتئین اثر مقادیر مختلف پروتئین و نسبت های مختلف ذرت سیلو شده و علوفه یونجه بر تولید شیر و نیتروژن دفعی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 117-132]
  • منی بررسی ارتباط چند شکلی ژنهای لپتین و گیرنده هورمون رشد با کیفیت منی گاو هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 169-184]
  • منبع کربوهیدرات پاسخ گاوهای هلشتاین چندبار زایش کرده در دوره انتقال به سطح کربوهیدرات غیر الیافی در جیره هایی با انرژی پایین روی تولید و ترکیب شیر و متابولیت‌ها و هورمون‌های پلاسما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 17-40]
  • منبع نشاسته اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر فرآسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای در جیره‌های حاوی منابع مختلف نشاسته و چربی با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 37-58]
  • مواد مغذی اثر استفاده از سطوح مختلف پودر لیموترش و موننسین بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره، تخمیر شکمبه‌ای و متابولیت‌های خونی در قوچ ماکویی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 53-69]

ن

  • نعناع فلفلی اثر افزودن گیاهان دارویی نعناع فلفلی و یا آویشن بر خصوصیات کیفی گوشت بره‌های پرورای گوسفند سنجابی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 103-121]
  • نمونه‌گیری گیبس ارزیابی ژنتیکی صفت وزن کرک در بز کرکی خراسان جنوبی با استفاده از آمار بیزی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 41-58]
  • نوع چربی اثر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر فرآسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای در جیره‌های حاوی منابع مختلف نشاسته و چربی با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 37-58]

و

  • واژه‌های کلیدی: اجزای ران اثر استفاده از پروبیوتیک تجاری پری‌مالاک بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضلۀ Biceps femoris بزغاله‌های مرخز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 145-168]
  • واژه‌های کلیدی: بز مرخز برآورد پسروی ناشی از هم‌خونی در صفات مرتبط با رشد در بزغاله‌های مرخز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 133-150]
  • واکنش زنجیرهای پلیمراز بررسی چندشکلی اینترون دوم ژن پرولاکتین و ارتباط آن با تولید شیر در گوسفند کردی شیروان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 21-37]
  • وراثت پذیری تاثیر وراثت پذیری و تعداد جایگاه صفات کمی بر میزان صحت برآورد ارزش اصلاحی ژنومی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 111-124]
  • وراثت پذیری تجزیه ژنتیکی صفت تعداد بره شیرگیری شده در هر زایش با استفاده از مدل تابعیت تصادفی بی اسپلاین در گوسفند لری بختیاری [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 151-168]
  • ورقه نمودن با بخار تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 103-126]
  • وزن بدن برآورد پسروی ناشی از هم‌خونی در صفات مرتبط با رشد در بزغاله‌های مرخز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 133-150]
  • وزن کرک ارزیابی ژنتیکی صفت وزن کرک در بز کرکی خراسان جنوبی با استفاده از آمار بیزی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 41-58]
  • ویژگی‌های فیزیکی اثر استفاده از پروبیوتیک تجاری پری‌مالاک بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضلۀ Biceps femoris بزغاله‌های مرخز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 145-168]
  • وضعیت تغذیه ای ارزیابی وضعیت تغذیه ای گاوهای تازه زا با آزمون پروفیل متابولیتهای خونی در فصل تابستان [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]

ه

  • هاپلوتایپ تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی ناحیه D-loop در شترهای تک کوهان و دوکوهان ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 93-110]
  • هلشتاین طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه ثبت خودکار فعالیت جویدن برای شناخت رفتار مصرف خوراک، نشخوار و فعالیت جویدن گاو شیری [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 59-76]
  • هلشتاین تأثیر سن هنگام اولین زایش بر صفات فاصله گوساله زایی و طول دوره خشکی گاوهای شیری هلشتاین در اقلیم نیمه خشک ایران [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 163-176]
  • هلشتاین پاسخ‌های عملکردی گاوهای شیرده هلشتاین تغذیه شده با جیره‌های با اندازه ذرات متفاوت علوفه یونجه خشک [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 77-94]
  • هلشتاین بررسی ارتباط چند شکلی ژنهای لپتین و گیرنده هورمون رشد با کیفیت منی گاو هلشتاین [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 169-184]
  • همبستگی کانونی تحلیل چند متغیره همبستگی های فنوتیپی و ژنتیکی صفات تولیدی و تولید مثلی در گاوهای شیری هلشتاین [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 145-161]
  • هم‌خونی برآورد پسروی ناشی از هم‌خونی در صفات مرتبط با رشد در بزغاله‌های مرخز [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 133-150]